Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر حاج رضایی، کارشناس فوتبال کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص آکادمی پایه تیم‌های لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: هر تیم فوتبالی باید تیم‌های پایه داشته باشد. تیم‌های فوتبال باید برای تشکیل آکادمی خود مدیر و مربی تعیین کنند، بودجه‌ ای را مصوب کنند و امکاناتی مثل زمین تمرین مناسب و حقوق برای بازیکنان پایه خود مشخص کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این شرایط نباشند، طبیعتا بازیکنی برای انتقال به تیم بزرگسالان وجود نخواهد داشت.

او ادامه داد: بازیکن برای رسیدن به تیم بزرگسالان به آموزش، تغذیه مناسب و حقوق کافی نیاز دارد. درباره رعایت این موارد در تیم‌های فوتبال پایه کشورمان اطلاعات دقیقی وجود ندارند.

او بیان کرد: درآمد اصلی تیم آژاکس از انتقال بازیکن است. در طول سال چندین بازیکن که از آکادمی این تیم رشد کرده اند به تیم‌های بزرگ اروپا منتقل می‌شوند؛ اما متاسفانه در ایران همه‌ تیم‌ها، تمام تمرکز و سرمایه خود را معطوف به تیم بزرگسالان خود می‌کنند. این مشکل بزرگ فوتبال ایران است.

حاج رضایی درباره منحل شدن تیم‌های بازیکن سازی مثل راه آهن، بانک ملی و ... گفت: متاسفانه سازمان تربیت بدنی وقت از این تیم‌ها حمایتی نکرد و تغییر پی در پی مالکان باعث انحلال این تیم‌ها شد. مثلا تیم راه آهن که بازیکنان زیادی به فوتبال کشور معرفی کرد، زمین فوتبالی در میدان راه آهن تهران داشت، باعث اشتیاق نوجوانان و جوانان می‌شد و مربیان امکانات اولیه را فراهم می‌کردند تا بازیکنان به تیم اصلی راه یابند. در نهایت تیم‌های بزرگ فوتبال کشور نیز خواستار جذب بازیکنان تیم‌هایی مثل راه آهن می‌شدند.

او اشاره کرد: البته بعضی از تیم‌ها آکادمی مناسبی دارند؛ مثل پیکان، سپاهان، ذوب آهن و فولاد خوزستان، اما تیم‌های استقلال و پرسپولیس عادت کرده اند تلاشی برای پرورش بازیکن در تیم‌های پایه‌های خود انجام ندهند و فقط به دنبال جذب بازیکنان دیگر تیم‌ها هستند. این سیاست نشات گرفته از نگاه اشتباه مدیران تیم‌های استقلال و پرسپولیس است.

او درباره مدیران فوتبال تصریح کرد: ما لطمات زیادی از مدیریت ناکارآمد، چه در فوتبال ملی و چه در  فوتبال باشگاهی خورده ایم. میزبانی در بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا و مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر از کشورمان گرفته شده است. ما یک عضو به عنوان نایب رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا داریم، اما هیچ گونه تلاشی برای کسب میزبانی لیگ قهرمانان آسیا و مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ انجام نداد. این فرد حالا کجا است که پاسخگوی مردم باشد؟ ۸ نفر از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال قرارداد ویلموتس را امضا کرده‌اند؛ چرا الان پاسخگوی این اقدام خود نیستند؟! در حالی که این پول هنگفت را می‌شد خرج فوتبال پایه و ایجاد امکانات برای فوتبال کشور کرد. افرادی که ۱۵ سال فوتبال کشور را اداره کرده‌اند، میراث سیاهی از خود برای فوتبال کشور بر جای گذاشتند. امیدوارم فدراسیون فوتبال جدید بعضی از مشکلات کنونی فوتبال کشور را حل کند.

بیشتر بخوانید

شهرداری سیرجان قهرمان لیگ برتر فوتبال بانوان شد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فوتبال لیگ برتر فوتبال حاج رضایی فوتبال کشور راه آهن تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۷۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی تاکید کرد: در محدوده بافت‌های فرسوده دو میلیون و ۷۰۰ هزار بنای ناکارآمد و فرسوده وجود دارد، این بناها جان مردم را در ۶۹۰ شهر به خطر انداخته است. بنابراین ما نوسازی را در اولویت قرار دادیم؛ زیرا موضوع جان انسان‌ها است. این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: برای نوسازی این بافت‌های فرسوده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند. همچنین ۴ چالش نوسازی در سند تحول دولت آمده که راهکار این است ما با بسته‌های تشویقی مختلف، سرمایه گذاران را ترغیب به نوسازی کنیم.

این مقام مسؤول تاکید کرد: بیش از ۵۴۶ شهر بسته‌های تشویقی شهرسازانه را اجرا می‌کنند؛ به طوری که آمار صدور پروانه نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۲ رکورد نوسازی در محدوده بافت‌های فرسوده در بازه زمانی بعد از انقلاب شکسته شد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: گام اول را با همکاری بسیج مستضعفان و بسیج سازندگی برداشتیم و تا الان ۴۶۷ حلقه میانی ایجاد کردیم که در محلات هدف بازآفرینی به ارائه خدمات می‌پردازند. این اتفاق جدیدی است که قصد داریم این تعداد را به ۲۰۰۰ حلقه برسانیم.

کد خبر 6094227 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • مربی تیم جوانان: فوتبال پایه برای نتیجه گرفتن نیست
  • برگزاری تورنمنت برای استعدادیابی در فوتبال پایه
  • ربیعی سرمربی پایه‌های ذوب‌آهن شد!
  • اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه ناکارآمد است
  • رسمی: بازی پایین جدولی‌های لیگ 3 هیچ نشد
  • شکایت سپاهان و نساجی رد شد
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • رد شکایت سپاهان و نساجی از صنعت نفت آبادان
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!