Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سید مهدی ابطحی رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در آیین راه اندازی آکادمی دوچرخه سواری در دانشگاه صنعتی اصفهان، گفت: اگر زمانی دور بودن از مرکز شهر برای دانشگاه وسیله‌ای برای دریافت امتیازات بیشتر بود، امروز توجه به دستاورد‌ها و قابلیت‌های دانشگاه صنعتی اصفهان راهی برای جذب و توسعه امکانات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این‌که، دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان یک شهر وسیع ۲۰ هزارنفره در همسایگی نخبگان فناوری در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان می‌تواند یک شهر دانش باشد، ادامه داد: در یک شهر دانشی، فناوری در سطح عالی خودش است. اگر به آینده نگاه کنیم این فناوری‌ها مضراتی دارد و لازمه آن حرکت به سمت زندگی سالم است.

وی با تأکید بر این‌که، در شهر دانشی هدف، داشتن زندگی سالم و توجه به ارزش‌های انسانی است، یادآور شد: در شهر دانشی، کار، تفریح، یادگرفتن، در کنار هم در شکل عالی خود قرار دارد. سلسه مراتب افراد بر اساس اعتبارات بین انسانی نیست. همه با حقوق رعایت شده زندگی می‌کنند و علاوه‌برآن حمل‌ونقل افراد غیرآلاینده و تمیز است.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این‌که افتتاح آکادمی دوچرخه‌سواری، چیزی بیشتر از یک ورزش است، تصریح کرد: دوچرخه‌سواری در دل خود دانش و روش بهتر زندگی‌کردن دارد. دوچرخه بیش از یک وسیله حمل‌ونقل است، چرا که وسیله‌ای ساده‌تراست که در آن تفاخر مرتبه نیست، با سلامتی انسان رابطه دارد، حمل‌ونقل با آن برای دیگران ایجاد دردسر نمی‌کند و در نهایت مناسب فضای یک زندگی در شهر دانشگاهی است.

ابطحی گفت: دوچرخه‌سواری، یک ابزار ساده حمل‌ونقل با اثرات فرهنگی بی‌شمار است. فرهنگ دوچرخه‌سواری بر مناسبات کانون‌های زندگی دانشگاهی اثر می‌گذارد. در کاهش میزان عجول بودن آدم‌ها مؤثر است و کمک می‌کند افراد جامعه دانشگاهی افرادی با طمأنینه، متفکر، صبور و ساده باشند.

وی اضافه کرد: در دنیا هم‌شهر‌هایی که به سمت زندگی سالم رفتند اثرات اجتماعی زیادی دیدند. هرچند هر تغییری در ابتدا با مخالفت‌ها و مقاومت‌هایی همراه باشد، استمرار و همت در این کار اثرات فرهنگی و اجتماعی بزرگی در آینده خواهد داشت.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این‌که به نظر می‌رسد ۶۰ درصد از نواحی دانشگاه مناسب استفاده این نوع حمل‌ونقل ارزان و سالم است، افزود: اراضی وسیع دانشگاه شایسته تبدیل به سکونت‌گاه نخبگانی است که نیاز‌های خودش را می‌تواند تأمین کند و افراد آن بدون نیاز به فضای پیرامونی آلوده و حس دلتنگی در آن، زندگی می‌کنند. تا رسیدن به این نقطه، دانشگاه صنعتی اصفهان راه طولانی دارد، اما به نظر می‌رسد تربیت‌بدنی نسبت به همه‌جا با شتاب بیشتر جلو می‌رود.

وی ابراز امیدواری کرد به همت مرکز تربیت‌بدنی به‌سرعت استفاده از دوچرخه در سطح دانشگاه برای همگان فراهم شود و امیدواریم فرهنگ دوچرخه‌سواری بر مناسبات اجتماعی افراد دانشگاهی اثر مثبت داشته باشد.

ابطحی اضافه کرد: نقطه مطلوب زمانی است که درخواست‌های ما به‌جای ایجاد پارکینگ مسقف، به سمت تعداد و ایستگاه‌های بیشتر برای دوچرخه‌سواری برود. امیدواریم روزی بتوانیم رینگ مرکزی دانشگاه را نیز برای عبور غیر موتوری آماده کنیم.

علی نیکبخت رئیس مرکز تربیت‌بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در حاشیه این مراسم، گفت: تقاضا و علاقه‌مندی بسیاری از دانشگاهیان به‌خصوص بانوان دانشگاه برای استفاده از دوچرخه وجود داشت که ما را مصمّم ساخت فضای مناسبی برای این ورزش پرطرف‌دار در نظر بگیریم.

وی با اشاره به این‌که فضای مناسبی در سایت تربیت‌بدنی دانشگاه وجود داشت، افزود: با حمایت اداره کل تربیت‌بدنی وزارت علوم و معاونت دانشجویی دانشگاه، اعتبار مناسبی برای تأمین ۲۰ دستگاه دوچرخه باکیفیت و با استاندارد مناسب در اختیار اداره کل تربیت‌بدنی دانشگاه قرار گرفته است.

وی افزود: آکادمی دوچرخه‌سواری و پیست اسکی تربیت‌بدنی دانشگاه با حضور مربی مجرب تلاش می‌کند با آموزش‌های تخصصی دوچرخه‌سواری، استعدادیابی و معرفی افراد علاقه‌مند به باشگاه‌های ورزشی، پاسخگوی علاقه‌مندی جامعه دانشگاهی به‌خصوص بانوان در این رشته مهم ورزشی باشد.

برنامه زمانی و نحوه ثبت‌نام افراد برای استفاده از دوچرخه‌های این مرکز به‌زودی از طریق مرکز تربیت‌بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

انتهای پیام/ص

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل ونقل دوچرخه سواری دانشگاه صنعتی اصفهان دانشگاه صنعتی اصفهان آکادمی دوچرخه سواری تربیت بدنی دانشگاه حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۳۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر حسینی محراب ظهر امروز چهارشنبه در آئین گرامیداشت روز کارگر که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: کارگران، همواره بزرگترین تأثیر را در صحنه‌های مختلف انقلاب داشته‌اند. موتور محرک و پیش‌برنده انقلاب و تولید، جامعه کارگری است. البته جامعه کارگری تنها نیست بلکه جامعه کارفرمایی نیز وجود دارد.

وی با اشاره به اهمیت کارگران در ایران و جهان، گفت: وقتی دیدگاه مکتب اسلام را درباره کار و کارگر با دیگر مکاتب مقایسه می‌کنیم متوجه تفاوت زمین تا آسمان می‌شویم. چه به‌عنوان کارفرما چه دولتی و چه عمومی، باید نگاه ارزشی دین را نسبت به کارگر دنبال کنیم.

وی ادامه داد: مترقی‌ترین قانون کار در دنیا را داریم. قانون کاری که بزرگان نوشته‌اند در نگاه تطبیقی با تمام قوانین کشورها، قانون کار جمهوری اسلامی نسبت به همه کشورها مترقی‌تر است.

حسینی محراب افزود: بنای فکری امام (ره) و مقام معظم رهبری نسبت به کارگر از دین خدا و قرآن گرفته شده است. این‌ها امیدواری ما نسبت به صحنه کار و کارگری است. جمهوری اسلامی مواردی را میان کارفرما، دولت و کارگر مشخص کرده است. این مثلث تشکیل شده تا مسائل جامعه کارگری و کارفرمایی که وجود دارند، حل شوند. برقراری ارتباط بین این دو یکی از کارهای ظریف است. نباید چیزی لاینحل باقی بماند. این جریان باید محقق شود که حتی بازنشسته در این قالب با ظرفیت قانونی و حقوقی، صحبت کند و مشکل را حل کند. نه اینکه کنار خیابان بایستند یا در تهران تجمع کنند. ظرفیت‌ها وجود دارد این‌ها را فعال کنید.

وی ادامه داد: در گروه ملی فولاد ۳۰۰۰ نفر مشغولند و ۳۵۰ هزار تن تولید دارد. در حالی که باید دو میلیون تن تولید داشته باشد. معلوم است وقتی کار انجام نشود، حق و حقوق نیز عقب می‌افتد و پاداش نیز پرداخت نمی‌شود.

استاندار خوزستان افزود: تمام کارگران ماهر در دنیا صاحب شغل هستند. ظرفیت استان در تربیت کارگر ماهر، دانش‌آموزان و دانشجویان ماهر باید افزایش یابد. قوی‌ترین نیرو و مدیران نفتی کسانی هستند که در هنرستان نفت درس خوانده‌اند. باید هنرستان‌های مسکن، کشاورزی، فولاد و پتروشیمی نیز راه‌اندازی شود. یکی از برنامه‌های قوی استان راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی است.

وی گفت: برخی دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی، تازه به فنی حرفه‌ای می‌روند و مهارت می‌آموزند، معلوم است که عمر و جوانی و … عقب می‌افتد. استاندار خوزستان اضافه کرد: تمام توان استان را بسیج کردیم و بیش از ۷۰۰ هزار تن گندم خریده شده و برای مقابله با توده بارشی که رگباری و شدید است، آمادگی داریم تا مشکلی برای گندم‌ها ایجاد نشود. درباره آب‌گرفتگی احتمالی نیز تقسیم کار شده است.

کد خبر 6094635

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا: ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است