Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا روح‌الله نجابت چهارشنبه در دیدار با مهرداد علیقارداشی رییس فدراسیون پینگ پنگ گفت: حمایت از برگزاری دوره‌های آموزشی در سطح ملی و بین المللی به میزبانی شیراز و استان فارس و مشارکت در این دوره ها از جمله موضوعات مطرح شده در این دیدار بود.

همچنین نجابت ضمن تقدیر از فعالیت‌های صورت گرفته در فدراسیون پینگ پنگ، از آکادمی احتشام‌زاده و امکانات ورزشی این آکادمی دیدن کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمایت از پینگ پنگ فارس 

مهدی ترابی رییس هیات پینگ پنگ فارس اسفند ماه ۹۹  پس از صعود ۲ تیم از فارس به لیگ برتر به ایرنا گفته بود: این رشته از کم هزینه‌ترین رشته‌های ورزشی است و با پنج درصد از هزینه‌هایی که برای تیم‌های فوتبال می‌شود، می‌توان تیمداری کرد و با توجه به این امر امیدواریم مسوولان استان و ورزش جوانان فارس از این ۲ تیم حمایت کنند زیرا با تحقق این کار می‌توانیم حتی در لیگ برتر هم مدعی قهرمانی شویم و بازیکنان بیشتری در تیم ملی داشته باشیم.

ضرورت تاسیس آکادمی پینگ پینگ، حلقه مفقوده این رشته 

ضرورت تاسیس آکادمی بین المللی  پینگ پنگ ،حلقه مفقوده این رشته  

به نظر می رسد با راه اندازی آکادمی  بین المللی پینگ پنگ در شیراز ظرفیت های این رشته با توجه به سوابق زیاد دوباره شکوفا می شود و شاهد حضور تعداد بیشتری از ورزشکاران این رشته از استان در تیم های ملی خواهیم بود که می توانند در رقابت های برون مرزی افتخار کسب کنند.  

آموزش بین المللی و آشنایی مربیان، داوران، مدیران و  ورزشکاران این رشته با علم روز پینگ پنگ از جمله راهکارهاست.

 پینگ پنگ فارس چه سالی شکل گرفت

در سال ۱۳۲۰ رشته پینگ پنگ در استان فارس آغاز به کار کرد، این رشته که به راحتی هم در منزل و هم در پارک ها و اداره ها با میزهای چوبی و حتی سیمانی می شود بازی کرد، رفته رفته پایش به مدارس و دانشگاه ها باز شد و مردم هم به ویژه جوان ها از این ورزش استقبال کردند تا اینکه فدراسیون آن تشکیل شد و در استان فارس هم به ریاست زنده یاد محمد مصباعی در سال ۱۳۳۵ فعالیت خود را رسما آغاز کرد.

پس از اینکه این رشته خانوادگی در فارس شکل گرفت،  شهرستان های مرودشت، کازرون، فسا، آباده، جهرم، لارستان و گراش در این رشته مطرح شدند و بازیکنانی زیادی هم چه در بخش بانوان و چه در بخش آقایان به تیم های مختلف ملی راه یافتند.

دبیرستان شاهپور(سابق) در سال ۱۳۲۷در بخش پسران و دبیرستان مهرآیین در بخش دختران به مقام قهرمانی آموزشگاه های شیراز دست یافتند تا جرقه حضور بازیکنان فارس در سطح کشور زده شود.

کاپیتان تیم ملی پینگ پنگ بانوان از استان فارس 

کارمن گالستیان نخستین پینگ پنگ باز شیرازی است که با عنوان کاپیتانی تیم ملی بانوان ابران در بازیهای آسیایی ۱۹۷۴ تهران شرکت کرد، همچنین  مینا گلیشادی، مرضیه حکیم آرا، ناهید دستوری، شهره سجادی، محبوبه خطاپوش،  رویا فیلی، راضیه دستغیب،لیلا حکیم آرا دیگر بانوان فارسی بودند که در سطح کشور و تیم ملی مطرح شدند.

همچنین در بخش مردان محمود رهیده، زنده یاد جلیل گلبن، خسرو بیچاقیان،خسرو عدالت، اصغر یزدانی، سید عبدالرسول میرپور  و حمید روزبهی شماری از ورزشکاران این رشته هستند که در کشور مطرح شدند و حمید روزبهی نخستین بازیکن شیرازی بود که در تیم ملی جوانان ایران بازی کرد و اولین مدال برنز مسابقات بین المللی ترکیه را برای فارس به ارمغان آورد.

اوج گیری دوباره پس از انقلاب 

پس از انقلاب اسلامی نیز این رشته باز هم در کشور مطرح شد و بازیکنانی مانند میعاد مکیف، مسعود یعقوبی، اشکان ذوالفقاری، آرین رویین تن، مهدی دلیر، سینا زارع ، مهدی ثابت، هخامنش آموزگار، هادی موغلی، حمیدرضا موغلی و عارف چشفر در کشور معرفی شدند.     

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی آکادمی ملی المپیک شیراز روح الله نجابت فدراسیون تنیس روی میز فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی آکادمی ملی المپیک شیراز مجلس شورای اسلامی آکادمی ملی المپیک شیراز روح الله نجابت فدراسیون تنیس روی میز فارس بین المللی استان فارس پینگ پنگ تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۷۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس

مدیر امور تولید شرکت نفت فلات قاره ایران از افزایش ۲۱درصدی تولید این شرکت در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت نفت فلات قاره ایران، امیر سالاری گفت: با اجرای برنامه‌های توسعه‌ای و تعمیراتی، تولید نفت و میعانات گازی در سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ نه‌تنها کاهش نداشته، بلکه ۲۱درصد افزایش یافته است.

وی افزود: با پیگیری‌های فراوان و با وجود همه محدودیت‌ها، اقدام‌های زیادی همچون افزایش تعداد دکل‌های در اختیار شرکت از ۳ به ۶ دستگاه، حفاری ۱۰ حلقه و تعمیر ۳۳ حلقه چاه، رفع مشکل خطوط لوله انتقال نفت و مبدل‌های حرارتی میدان ابوذر به‌عنوان بزرگ‌ترین میدان تولیدی این شرکت، نصب و راه‌اندازی کابل انتقال برق دریایی میدان سروش، راه‌اندازی ۹ حلقه چاه مجهز به پمپ درون‌چاهی، تعمیر و نصب مولد گازسوز میدان رشادت، راه‌اندازی هفت حلقه چاه مجهز به پمپ درون‌چاهی، اجرای ۱۶ عملیات تعمیر خطوط لوله دریایی انتقال نفت، پیگیری تأمین کالاهای حیاتی عملیات تولید و حفاری و... انجام شده است که افزایش تولید این شرکت را در سال ۱۴۰۲ محقق کرده است.

مدیر امور تولید شرکت نفت فلات قاره بیان کرد: با توجه به پایان عملیات حفاری چاه‌ها و راه‌اندازی سکوی جدید F۱۸ میدان مشترک فروزان تا پایان خرداد، و پایان عملیات حفاری چاه‌ها و راه‌اندازی سکوهای نو A۲۰ و A۲۱ میدان ابوذر تا پایان شهریور امسال، بخش مهمی از پروژه‌های توسعه‌ای جاری این شرکت تعیین تکلیف می‌شود. همچنین با توجه به تأمین کالای پروژه نصب و راه‌اندازی خط لوله جدید انتقال نفت میدان ابوذر که به شرکت تأسیسات دریایی واگذار شده است، پیش‌بینی می‌شود این خط لوله تا پایان امسال آماده بهره‌برداری باشد.

سالاری افزود: پارسال مجموع تولید نفت‌خام مناطق عملیاتی قشم و کیش ۶۰درصد بالاتر از برنامه مصوب، و تولید نفت‌خام منطقه سیری بسیار بیشتر از اعداد یادشده بود و آمار منتشرشده درباره ظرفیت تولیدی این مناطق عملیاتی غیرواقعی و نادرست است.

وی با اشاره به اینکه برنامه تولید مصوب شرکت‌ها، استفاده از ظرفیت نهایی چاه‌های نفت و گاز است، گفت: به‌دلیل ماهیت تولید نفت از میدان‌های دریایی و پیچیدگی‌های آن، استفاده از فرازآوری مصنوعی برای تولید، تحریم‌های ظالمانه، محدودیت‌های لجستیکی و آب‌وهوایی، بضاعت و نیز مشکل‌های پیمانکاران فعال در دریا، جبران کاهش ناشی از افت تولید طبیعی میدان‌ها در سال‌های اخیر با دشواری‌های بسیار زیادی روبه‌رو بوده که با افزایش ناوگان دکل‌های دریایی و اجرای عملیات تعمیری که فرایندی زمان‌بر است، این موضوع با جدیت در حال پیگیری و اجراست.

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • ۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • راه درازی تا فعلیت رساندن کامل ظرفیت‌های تجاری ایران و افغانستان داریم