Web Analytics Made Easy - Statcounter

آکادمی دیجی‌پی با هدف تربیت نیروهای توانمند و متخصص در حوزه فین‌تک فعالیت خود را آغاز کرده و قرار است دانشجویان رشته‌های مختلف را پس از یادگیری دروس عملی، برای یافتن شغل‌های مرتبط، به فعالان صنعت فین‌تک در ایران پیوند بدهد.

به‌گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دیجی‌پی، این شرکت فعال در حوزه فین‌تک و لندتک، در نظر دارد مباحث تخصصی و کاربردی در زمینه فناوری‌های مالی را که دانشجویان در محیط‌های دانشگاهی کم‌تر شانس رویارویی و آشنایی با آن‌ها را پیدا می‌کنند، در قالب دوره‌های کاربردی ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های کسب‌وکارهای فین‌تکی کمبود نیروهای متخصص و ضعف دانش و تخصص روزآمد در این حوزه است. این مساله موجب شده تا شرکت‌ها با وجود صرف هزینه‌های بسیار زیاد، موفق به جذب نیروهای متخصص مورد نیاز خود نشوند و از سوی دیگر نیروهای با استعداد و علاقه‌مند جایی برای کسب تجربه‌های کاربردی و به دنبال آن فعالیت در حوزه مورد علاقه خود پیدا نکنند. هدف اصلی دیجی‌پی از راه‌اندازی این آکادمی علاوه بر تربیت نیروهای متخصص برای همکاری در مجموعه، توانمندسازی نیروهای با استعداد، با انگیزه و علاقه‌مند با دانش روز و آماده‌کردن آن‌ها برای ورود به صنعت بوده است.   

این آکادمی برای کلیه رشته‌های مهندسی، مدیریت و علوم پایه متناسب با مشاغل فین‌تک، دوره‌های آموزشی این صنعت را برگزار خواهد کرد تا آن‌ها را با واقعیت‌ها و نیازهای روز این حوزه در کشور آشنا و برای پیوستن به این صنعت آماده کند.

بنابر اعلام دیجی‌پی، فارغ‌التحصیلان دوره‌های کاربردی این آکادمی، علاوه بر دریافت مدرک معتبر، به فعالان خوش‌نام فین‌تک معرفی خواهند شد تا مشغول به کار شده و از آموخته‌های‌شان به شکل عملی استفاده کنند.

این آکادمی علاوه بر آموزش دادن به دانشجویان، خدمات و دوره‌های آموزشی متناسب با نیاز کسب‌وکارهای فین‌تکی را هم برگزار خواهد کرد و کسب‌وکارها و شرکت‌هایی که در حیطه‌های مرتبط فعالیت دارند می‌توانند برای آموزش بیشتر و بهتر کارمندان فعلی خود یا تربیت نیروهای متخصص کاری، از خدمات این آکادمی بهره‌مند شوند.

آکادمی فین‌تک دیجی‌پی قرار است با تکیه بر دانسته‌ها و تجربه‌های فین‌تک در گروه دیجی‌کالا، پل مطمئنی برای تبدیل دانش آکادمیک به تجربه‌های حرفه‌ای و کاربردی در حوزه فین‌تک، باشد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دیجی پی نیروهای متخصص دیجی پی فین تک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۴۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران از جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات از محل تبصره ۱۶ برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

رضا لحمیان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مازندران همگام با سیاست‌گذاری کشور به عنوان یک دانشگاه مهارتی انجام وظیفه می‌کند، اظهار داشت: این دانشگاه بعد از تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "دانشجوی فارغ‌التحصیلی داشته باشیم و نتوانیم برای وی شغلی فراهم کنیم این ایراد کار در آموزش عالی ما است." اولویت کار را بر تدوین اشتغال دانشجویان مورد پذیرش خود قرار دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود 6 هزار و 500 پذیرش دانشجو با تضمین اشتغال در سراسر کشور داشتیم که دانشگاه علمی کاربردی فذا 350 دانشجو با تضمین اشتغال پذیرش داشته است، افزود: از دانشگاه علمی کاربردی مازندران استقبال خوبی شده به طوری‌که  رشد 35 درصدی در جذب دانشجو را داشتیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران دغدغه اصلی امروز خانواده‌های دانشجو را در زمینه اشتغال و تضمین آن مطرح کرد و گفت: این دانشگاه یک درصد بیشتری را نسبت به سایر دانشگاه‌ها در مقاطع کاردانی و کارشناسی جذب نشان می‌دهد. 

لحمیان با تاکید بر اینکه مازندران در سال گذشته از تبصره 16 موفق به جذب 40 میلیارد تومان برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با سود چهار درصدی شده است، بیان کرد: این استان با دریافت این تسهیلات موفق به کسب رتبه اول نسبت به سایر دانشگاه‌های مازندران شد.

وی ادامه داد: برای خوشه‌های فناور و مراکز رشد دانشگاه علمی کاربردی و تفاهم‌نامه‌ای بین پارک فناوری بالغ بر 14 میلیارد تومان تسهیلات اخذ شده است که به ازای هر دانشجو 150 میلیون تومان با یک شغل جدیدی به همراه بیمه تامین اجتماعی بوده است.

این مسئول با اشاره به اینکه در سال‌جاری در صورت اضافه شدن مرکزی به مراکز استان باید حتما از همان ابتدا شرایط تضمین اشتغال را برای دانشجویان  فراهم کند، یادآور شد: در استان مازندران طبق سیاست‌های آمایش آموزش عالی باید محدودیت مراکز  داشته باشیم که امسال دو مرکز شرکت صنایع ماشین بشل و شرکت صنعتی نکا فولاد ماشین دوره‌های خود را مهرماه سال گذشته با پذیرش تضمین اشتغال شروع کردند.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم امسال بتوانیم این ظرفیت‌ها را حتما با اولویت تضمین اشتغال ادامه دهیم، اظهار داشت: در شرکت فذا و دانشگاه فرهنگ و هنر آمل در بحث هنری نقطه عطفی خواهد بود.

لحمیان با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مازندران تنها دانشگاه زیر مجموعه وزارت علوم است که در کارگروه اشتغال عضویت دارد و در جلسات کارگروه اشتغال استانداری حضور دارد خاطرنشان کرد: مرکزی در بحث اولویت اشتغال اگر نتواند در هر رشته‌ای شغلی ایجاد کند اصلا به وجود نمی‌آید و در پایش حذف می‌شود و ایجاد هر رشته جدیدی باید پیوست ایجاد اشتغال داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • اهمیت کادرسازی و تربیت نیروهای متخصص در آموزش و پرورش
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • استفاده از نیروهای متدین در دانشگاه از کارهای استاد مطهری بود
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت